VÅRA RESOR

Livet är för kort för att bara sola och bada. Att kombinera din favorit sysselsättning med semester är det ultimata sättet att resa. Upptäck världen genom att utmana dig själv, hos oss kan du boka en resa där du tex. både kan kombinera att cykla och dricka champagne, eller varför inte lära dig att sabrera?

Vi har nogrannt valt ut destinationer och resor med olika intresseområden, ingenting är massproducerat eller kopierat, hos oss finner du resor som vi och våra partner brinner för och har skapat med hjärtat från grunden.

Alla våra resor har någongång börjat med en tanke, en dröm som vi genemsamt har utvecklat till att bli en intressant resa.Vi säljer inte bara en resa vi säljer upplevelser, som du kommer att minnas länge. Vi hoppas att du skall tycka vårt sortiment av resor är intressant, och kom ihåg har du en idé, så kanske nästa konceptresa är din dröm.

CYKELRESOR FÖR ALLA

CYKELRESOR FÖR ALLA

Cykelresor har vi anordnat sen 1998, och i namnet Campmallorca sen 2007. så vi kan skryta med att vi verkligen vet vad vi pratar om. Om du cyklar racer så är alla cyklister välkomna på våra resor, nybörjare som elitmotionär, vi har många olika grupper att välja mellan.

Läs mer

CYKEL & VIN I TOSCANA 23 SEPT-1 OKT

CYKEL & VIN I TOSCANA 23 SEPT-1 OKT

Vi börjar vår cykelresa i morgonsolen från Orvieto, med fika i Bolsena och lunch i Montefiascone på restaurangen Miralago med utsikt över sjön Bolsena, om tid och lust finns så kan ett besök på Cività Bagnoregio vara sevärt, därefter hemfärd mot Orvieto.

Läs mer

TRUE WORKOUT PORTUGAL 15-22 OKT 2017

TRUE WORKOUT PORTUGAL 15-22 OKT 2017

Vi vet att inre såväl som yttre utveckling är lika viktiga för ett hållbart, lyckligt och framgångsrikt liv. Ta möjligheten att tillsammans med oss åka i väg på en träningsresa där vi utforska bergen, havet, maten och kulturen, men framför allt utforskar vi oss själva.

Till din hjälp har du erfarna tränare som utmanar din kropp med fysisk aktivitet och din hjärna med tankeväckande föreläsningar.

Läs mer